Quarta-feira’, 25/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Invalidët i marrin lekët në janar

Invalidët i marrin lekët në janar

invalidet

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë sqaron se të gjithëpersonat që përfitojnë ndihmë ekonomike dhe personat me aftësi të kufizuar që përfitojnëpagesat e paaftësisë, se në muajin janar do t’i marrin të gjitha pagesat e prapambetura.

Përmes një reagimi për “Gazeta Shqiptare”, MMSR siguron se me miratimin e buxhetit të ri për vitin 2014 do të bëhet shlyerja e plotë e personave që janë përfitues nga programet sociale. /albeu/

(Visited 42 times, 1 visits today)
Top