Domingo, 31/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Intervistë në mes dr. el-Audes dhe Kryetarit të Dijetarëve Botëror Islam dr. Jusuf Kardawi

Intervistë në mes dr. el-Audes dhe Kryetarit të Dijetarëve Botëror Islam dr. Jusuf Kardawi

Intervistë në mes dr. el-Audes dhe Kryetarit të Dijetarëve Botëror Islam dr. Jusuf Kardawi.

Dr. Selman Aude: Në çfarë ore përafërsisht niseni për në bibliotekën tuaj, i nderuari dijetar?
Dr. Jusuf Kardawi: Mbasi që hamë mëngjesin, aty nga ora dhjetë, nisem për në bibliotekë.
Dr. Selman Aude: Më pas, në mbrëmje, në çfarë ore dilni nga biliboteka?
Dr. Jusuf Kardawi: Në mbrëmje dalë në ora 24:00. Fillimisht shkoj në darkë, ha ushqimin. Para namazit të akshamit, bëj pakëz gjumë. Pastaj fal namazin dhe shkoj për të ngrënë si dhe për ta vizituar bashkëshorten time.

Përktheu: Agron Islami

(Visited 44 times, 1 visits today)
Top