Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Interesante,kjo është për burrat dhe gratë

Interesante,kjo është për burrat dhe gratë

Burri nuk arrin të shikojë gjarprin që po kafshon gruan e tij, ndërsa gruaja nuk arrin të shikojë shkembin që ka rënë mbi supet e tij.
Morali i kësaj është që ndonjëherë burri nuk arrin të kuptojë dhimbjen e gruas që vuan, as gruaja nuk arrin të shikojë presionin që burri kalon gjatë ditës.
Brenda çiftit duhet të mësohemi të kuptojmë me shumë njëri-tjetrin, në këtë mënyrë do largojmë problemet dhe do kthejmë dobësinë në forcë.

(Visited 453 times, 1 visits today)
Top