Domingo, 19/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

INTERESANTE …

INTERESANTE …

INTERESANTE:

Duke filluar nga grimcat më të vogla – atomet, e deri tek planetët e galaktikat, madhësinë e të cilave e di vetëm Allahu, bëhet një lëvizje e ngjashme me TAVAFIN. Protonet dhe elektronet rrotullohen rreth bërthamës së tyre në drejtim të kundërt me akrepat e orës. Të njëjtën e bëjnë edhe planetët. Edhe Tavafi është një rrotullim – adhurim, në drejtim të kundërt me akrepat e orës. Dallimi është se këto krijesa janë të determinuara ndërsa njeriu e bën Tavafin vullnetarisht. Një skemë, Një Krijues, i Vetëm, i Pashoq.

Hoxhë Agim BEKIRI

(Visited 39 times, 1 visits today)
Top