Quinta-feira, 8/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Interes i madh për Albafone në Tetovë

Interes i madh për Albafone në Tetovë

Sot në mënyrë solemne është hapur Albafone në Tetovë, në afërsi të qendrës së Tetovës.Me qindra qytetarët sot kanë qëndruar  para pikës së Albafonë për të kaluar numrin e tyre dhe  për të marrë numër të rijë albafone.

Interes i madh për Albafone në Tetovë

Qytetarët thonë se sot janë aty për të marrë numra të rijë të kompanisë albafonë për arsye se deri më tani ata janë më të lirë dhe janë në gjuhën shqipe.

Ardian Hoxha drejtori gjeneral i Albnafon thotë se tash më jemi afruar akoma më afër , konsumatorëve shqiptarë duke pasur parasysh  se tash kemi edhe një pikë shitje edhe në Tetovë, Hoxha thotë se tani për tani kemi ofertat më të lira në treg.

Ndërsa, menaxherja kryesore, Bleta Abdullahi thotë se Albafone  do të sjellë edhe shumë oferta të reja për shqiptarë,  ndërsa me rastin e festës së 28 nëntorin të gjithë mund të flasin vetëm për 28 denar  me të gjithë operatorët për në Shqipëri dhe Kosovë.

Gjatë muajve në vijim do të ketë edhe  hapjen e pikave të reja  në Tetovë dhe në qytetet tjera të Maqedonsië, ndërsa sot vetëm në Tetovë janë ndarë  500 numra falas për shfrytëzuesit Tetovarë.