Quinta-feira, 17/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Imam Buhariu – Allahu e mëshiroftë – u pyet për ilaçin e memories

Imam Buhariu – Allahu e mëshiroftë – u pyet për ilaçin e memories

Kur Imam Buhariu – Allahu e mëshiroftë – u pyet për ilaçin e memories tha:
“Nuk di ndonjë gjë më të dobishme për kujtesën se sa ambicja e njeriut dhe leximi i vazhdueshëm”

“Hedjus sarij” fq. 512.

 

(Visited 511 times, 1 visits today)
Top