Segunda-feira, 27/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

CILAT JANË FORAT QË NË 2018 NUK DO TË I “HANË” MË MYSLIMANËT (Shtone edhe ju lexues ndonjë fore që nuk keni me hengër për sivjet)

CILAT JANË FORAT QË NË 2018 NUK DO TË I “HANË” MË MYSLIMANËT (Shtone edhe ju lexues ndonjë fore që nuk keni me hengër për sivjet)

CILAT JANË FORAT QË NË 2018 NUK DO TË I “HANË” MË MYSLIMANËT (Shtone edhe ju lexues ndonjë fore që nuk keni me hengër për sivjet)

● Se Myslimanët e Kosovës janë terrorristë!
● Se ISIS është kërcenim për Kosovën (kjo fore u dal mode edhe ne nivel global)
● Se në Kosovë ka ekstremizëm!


● Se vajzat me shamia dhe djemtë me mjekra paguhen për këtë punë!
● Se hoxhallarët janë ata që po thërrasin në ekstremizëm!
● Se tolerancën fetare po e prishin disa mysliman të paguar!


● Se pengesa për ne BE është pse jemi Mysliman ( Fore pengesa janë korrupsioni etj)!
● Se Myslimanët janë antikombetarë (fore e kalbur)!
● Se mediat tona janë të te paanueshme në aspektin fetarë !
● Se media të caktuara nuk marrin lekun per ta fyer dhe per te propaganduar kunder islamit!
● Se Vatikani ka me na njohur si shtet!


● Se Skenderbeu është hero kombëtarë (Flm presidentit që ua qeli sytë kur tregoi se është atlet i krishtit)!
● Se nuk ka “hoxhallarë” rrenca (Fore ka tē tillë bile qe edhe ja japin vetit bajagi)
● Se “hoxhallarët” nuk luajnë nga parimet (Fore për karige edhe emrat i ndërrojnë)!


● Se do të rindertohet xhamia e Kalas ne Prizren ( Fore nuk ka me u rindertu te pakten jo aktualishtë)!
● Se politikanët me orientim fetarë do ti kenë dertë Myslimanët ( Fore e kan dertë karigen shihi ne sa grupe janë ndarë)!
● Se Myslimanët nuk janë të përbuzur nga pushtetet që nga para lufta e deri më sotë!
● Se do të ndërtohet xhamia e Dardanisë (Fore shkoni ne komun ankohuni)!


● Se pushtet mbrapa luftës deri më sotë nuk i kan favorizu komunitetin Ortodoks dhe ate Katolik (Fore sepse nga buxheti paguhen per lenden fetare ortodokset, ndersa u prish shkolla dhe u ndertu Katedralja, dhe kisha ne llapushnik prej taksapaguesve)!
● Se do te ketë liberalizim të vizave !
● Se s’do të ketë zajdnicë (fore do te ketë)


● Se demarakcioni nuk do kaloj (fore do të kaloj)
● Se ushtria do të bëhet (Fore aktualishtë nuk do të bëhet)!
● Se shqiptarët Mysliman janë të paguarit i e Turqis (fore ata (Turqit) janë vllëzërit tanë)!
● Se Islami është Arabizëm!
● Se Myslimanët nuk janë Patriot (fore shihe veq anagzhimin e tyre në luftën e fundit)
● Se ….. shtone edhe naj fore ju lexues që nuk do ta hani më

[ Enes Limani ]