Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Ilaçi për çdo sëmundje,kombinimi i mrekullueshëm

Ilaçi për çdo sëmundje,kombinimi i mrekullueshëm

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

Ibn Omeri transmeton hadithin e njohur: “Shërbehuni me vajin e ullirit dhe lyhuni me të, sepse ai përftohet nga druri i bekuar”

Mjalti nga këndveshtrimi Kur’anor dhe mjekësor

“Zoti yt i dha instinkt bletës: “Ndërto shtëpi nëpër kodra (male), nëpër drunj (pemë) dhe nëpër kulmet që ata (njerëzit) i ndërtojnë. Pastaj ha nga të gjitha (llojet) frutat dhe futu nëpër rrugët e nënshtruara (e të mësuara) prej Zotit tënd. Nga barqet e tyre (të bletëve) del lëng, ngjyra e të cilit është e ndryshme dhe në të cilin ka shërim (bar-ilaç) për njerëz. Edhe në këtë ka arsye për atë popull që mendon thellë.” (En – Nahl, 68-69)

Kombinimi i vajit te ullirit, mjaltit dhe vajit te kokrres se zeze mund ta perdoresh per cdo semundje pervec vdekjes.
1 luge vaj te ullirit te madhe,1 luge te vogel te vajit te fares se zeze dhe 1 luge te madhe te mjaltit te gjitha bio.
Perzieni dhe perdoreni cdo dite ne mengjes ne stomakun bosh.

@include "";