Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilaçi natyral që qarteson shikimin

Ilaçi natyral që qarteson shikimin

Kapsitni sytë

Uluni dhe hapni e mbyllni sytë 10 deri 15 herë shpejt, transmeton Telegrafi.

Pastaj, mbyllni sytë dhe relaksohuni për 20-25 sekonda.

Këtë ushtrim e përsëritni pesë deri gjashtë herë në ditë.

Shikoni anash

Uluni dhe shikoni vetëm drejt.

Pastaj, duke e mbajtur kokën drejt pa lëvizur, ndryshojeni kahjen e shikimit në anën e majtë.

Pasi të keni shikuar për pak kohë në anën e majtë duke e mbajtur kokën drejt, ndryshojeni kahjen e shikimit në anën e djathtë.

Këtë ushtrim e përsëritni 10 deri 20 herë.

Shikim i afërm dhe largët

Qëndroni afër dritares së hapur me pamje të qartë.

Fokusoni pamjen në majën e hundës për 5 deri 20 sekonda.

Këtë ushtrim e përsëritni 10 deri 20 herë. /Telegrafi/

(Visited 660 times, 1 visits today)