Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilaçi mē i mirë për sëmundjen e migrenes!

Ilaçi mē i mirë për sëmundjen e migrenes!

Ilaçi mē i mirë për sëmundjen e migrenes!

Ndonëse në jetën e përditshme shumica e njerëzve për të përshkruar dhimbje koke të rënda përdorin termin “migrenë”, jo në çdo rast bëhet fjalë për këtë sëmundje.

Dhimbjet e kokës janë ndër shqetësimet më të shpeshta që shoqërojnë përditshmërinë tonë, pavarësisht kriterit moshë. Intensiteti i tyre, si dhe shenjat karakteristike dalluese çojnë në identifikimin e llojit të dhimbjes së kokës.

I Dërguari i Allahut e bënte hixhamin për dhembjen e gjysmës së kokës (migrena). Deri më sot në tërë botën nuk është gjetur ende ilaçi efikas për migrenën. Ekzistojnë ilaçe vetëm për lehtësimin e saj. Një hixham, lehtëson në tē shumten e rasteve mënjanon në tërësi migrenën!

Përgatiten: inf.Qendresa Paqarizi & Sami Dobra (të çertifikuar për Hixhame)

(Visited 841 times, 1 visits today)