Terça-feira, 21/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilaçi kundër “lidhjes”(er rabt) ndaj nusës (I cili privohet në marrdhëniet intime ndaj bashkshortes së tij)Ilaçi kundër “lidhjes”(er rabt) ndaj nusës (I cili privohet në marrdhëniet intime ndaj bashkshortes së tij)

Ilaçi kundër “lidhjes”(er rabt) ndaj nusës (I cili privohet në marrdhëniet intime ndaj bashkshortes së tij)

Tregon Shejhu i nderuar Vehiid Abdusselam Bali (Hoxhë i madh i Egjiptit dhe njëkohësisht një Ekspert i njohur i rukjes) se Vehb ibn Munebbih (rahimehullah) e ka sjell receptin për atë i cili është sprovu me këtë sprovë duke thënë (Pra transmeton fjalët e lexuara të Vehb Ibn Munebbih):

” Merren 7 fleta të “sidrit” dhe shtypen mirë me dy gurë dhe i lexohen nga 3 herë “surja El Kafirun, surja el Ihlas, surja el felek, surja en-nas” (tekstualisht “El Kalakil el arba'”…për qëllim jan këto sure siç shpjegon Shejhu) vendosen në ujë dhe lahet pacienti me këtë ujë. Këto janë të mira për atë i cili është privuar nga nusja e tij”

Shejhu tregon se e ka praktiku këtë tek një pacient pasi e ka lexu këtë fjalë të Vehb ibn Munebbihut duke ia shtuar “ajetul kursij” dhe menjëherë i sëmuri është liruar nga kjo “lidhje” ndaj gruas së tij. Elhamdulilah!

Shpërndaje!

Solli nga arabishtja: Ardian Elezi

(Visited 29 times, 1 visits today)
Top