Sexta-feira, 7/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilaç profetik kundër pickimit të akrepit

Ilaç profetik kundër pickimit të akrepit

Ilaç profetik kundër pickimit të akrepit.

Thotë Aliu (radijallahu anhu): “Një herë kur po falej e pickoi Profetin – lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të – një akrep.

Pasi mbaroi tha: Allahu e mallkoftë akrepin, nuk e lë rehat as namazliun e as të tjerët. – pastaj kërkoi t’i sillnin ujë dhe kripë dhe filloi ta fërkojë aty ku u pickua duke kënduar: “Kul huuallahu ehad” (suren Ikhlas), “Kul eudhu bi rabbil felek” (Suren Felek) dhe “Kul eudhu bi rabbin nas” (Suren Nas)”
[Sahihah : 548]
“Mesh’hur : 2337”

Emin Bilali

(Visited 270 times, 1 visits today)