Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilac per zemren me hurma

Ilac per zemren me hurma

Udhëzimi i Profetit (s.a.u.s.) për trajtimin e sëmundjeve të zemrës

Ebu Davudi, në Sunen-in e tij, shënon rrëfimin e Saidit: – Pejgamberi (s.a.u.s.) më vizitoi gjatë kohës që isha i sëmurë. Ai e vuri dorën e vet mbi gjoksin tim. Unë e ndieva ftohtësinë e dorës së tij, që depërtoi deri brenda gjoksit tim. Pastaj, ai më tha: “Ti vuan nga zemra. Shko te Harith ibn Keldeja nga Thekifi. Ai është një person që merret me mjekime. Le të marrë shtatë hurma medinase të thara dhe t‟i bluajë bashkë me farat e tyre, dhe pastaj të t‟i japë ty

(Visited 136 times, 1 visits today)
Top