Quarta-feira’, 2/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilaç për shërimin e tensionit të lartë

Ilaç për shërimin e tensionit të lartë

Ilaç për shërimin e tensionit të lartë

Pejgamberi ynë, Muhamedi (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!) ka thënë: “Me të vërtetë, kjo fara e zezë është shërim për çdo sëmundje, përveç helmueses.” Aisha tha: “Ç’është helmuesja?” Pejgamberi tha: “Vdekja!” [Trans. Buhariu].

Për shërimin e tensionit të lartë të gjakut:

Çdo lloj pijeje të nxehtë i shtohen disa pika të vajit të kokrrës së zezë.

(Visited 104 times, 1 visits today)
Top