Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilaç për shërimin e dhembjes së dhëmbëve,mishit të dhëmbëve,bajameve dhe fytit

Ilaç për shërimin e dhembjes së dhëmbëve,mishit të dhëmbëve,bajameve dhe fytit

Ilaç për shërimin e dhembjes së dhëmbëve,mishit të dhëmbëve,bajameve dhe fytit

Për shërimin e dhembjes së dhëmbëve dhe mishit të tyre dhe dhembjeve të bajameve dhe fytit:

Ka thënë Ibnul Kajjimi: Nëse zihet kokrra e zezë me uthull dhe pastaj shpërlahet goja me lëngun e përfituar nga zierja, ndihmon kundër dhimbjes së dhëmbëve nga të ftohtit.
-Mënyra tjetër: Lëngu i përfituar nga vlimi i kokrrës së zezë përdoret duke e shpërlarë gojën, por edhe duke gargaritur, pastaj me vaj të kokrrës së zezë lyhet fyti prej anës së jashtme dhe bajamet nga ana e brendshme.
Hahet një lugë me kokërr të zezë të zier duke e përtypur dhe gëlltitur kur është esëll.

(Visited 258 times, 1 visits today)
Top