Quarta-feira’, 29/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilaç për një gjumë te qetë

Ilaç për një gjumë te qetë

Per gjume te qete

Nje luge caji ( 5 ml) vaji Fare zeze te shoqeruar me nje leng te nxehte ju garanton nje gjume te qete gjate gjithe nates.(Insha’Allah)

Pejgamberi ynë, Muhamedi (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!) ka thënë: “Me të vërtetë, kjo fara e zezë është shërim për çdo sëmundje, përveç helmueses.” Aisha tha: “Ç’është helmuesja?” Pejgamberi tha: “Vdekja!” [Trans. Buhariu].

(Visited 90 times, 1 visits today)
Top