Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilaç për ndërprerjen e rënies së flokëve (me kokërr të zezë)

Ilaç për ndërprerjen e rënies së flokëve  (me kokërr të zezë)

Ilaç për ndërprerjen e rënies së flokëve (me kokërr të zezë)

Për ndërprerjen e rënies së flokëve bëje këtë:

Duhet ta lyesh lëkurën e kokës me limon duke përfshirë gjithë kokën.
Dhe në atë gjendje duhet të qëndrosh 15 minuta.
Pastaj laje kokën me ujë dhe shampon.

(shamponi me i mire do ishte me kokerr te zeze ose te perzier me sider )

Kur ta përfundosh larjen, tere kokën mirë dhe lyeje me vaj të kokrrës së zezë tërë lëkurën e kokës. Në këtë mënyrë vazhdo një javë dhe nëse donë Allahu, do të ndërpritet përfundimisht rënja e flokëve.

(Visited 141 times, 1 visits today)