Domingo, 29/1/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

ILAÇ PËR LARGIMIN E GURËVE NË VESHKË

ILAÇ PËR LARGIMIN E GURËVE NË VESHKË

ILAÇ PËR LARGIMIN E GURËVE NË VESHKË

Të nderuar ndjekës (folloëers-a) të faqes tonë, dua ta ndajmë me lajmin e gëzueshëm që morëm sot nga Tani nga Shqipëria I cili kishte porositur ilaçin tonë për largimin e gurëve në veshkë para një kohe për gruan e tij.

Ka pasur gurët në veshkë 8.5 milimetra si dhe veshkën e majtë e ka pas të fryme (anjtur) e poashtu ka pasur dhimbje. 
Sot na informoj që pas kontrollimit te mjeku , mjeku e ka informuar se më gurët nuk janë aty pra veshka është e pastruar nga gurët.

E falëmnderojmë Tanin nga zemra, shpresojmë që më asnjëher të mos kenë në familjen e tijë probleme me gurët në veshkë.

Mund të kontaktoni në SEND MESSAGE apo në numrat : +37745810492 (Viber) , +381631523152 (Viber) për më shumë informacion.

E ju të nderuar ndjekës nëse mendoni që ka nevoj ti ndihmoni ndokujt që ka gurë në veshkë, ju lutem SHPËRNDAJE
(bëje SHARE) këtë postim që ilaçi ti mbërrij edhe atyre.