Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ilaç i dobishem per njeriun qe nuk mund te kryeje mardhenie seksuale me bashkeshorten e tij

Ilaç i dobishem per njeriun qe nuk mund te kryeje mardhenie seksuale me bashkeshorten e tij

Gjethet e zambakut tokesore(ziziphus jujuba)per siher
Iben Bazi.Allahu e meshirofte ka then:”Prej ilaçeve per siher,pasi ai te ndodhe dhe ne te njeen koh eshte ilaç i dobishem per njeriun qe nuk mund te kryeje mardhenie seksuale me bashkeshorten e tij,eshte qe njeriu te marre shtate gjethe te zambakut tokesore (qe gjendet ne vendet e nxehta),ti bluaj ato dhe pastaj ti vendos ne ene te cilen do ta mbush me uje te mjaftueshem per larje(gusel).Le te lexoje keto pjese te Kuranit mbi uje:
Ajetin-Kursi(ajete nr.255 te kaptines El-Bekare),kaptinat (suret)El-Kafirun,El-Ihlas ,El-Felek,En-Nas,ajete qe flasin mbi sihrin ne kaptinen El-Araf(117-119), ne kaptinen Junus(79-82),ne kaptinen Ta Ha (-6 .
Pas perfundimit te leximit nje pjese e ujit perdoret per pirje dhe me ate qe mbetet lahet tere trupi.nese njeriu vepron keshtu,semundja do te largohet me lejen e Allahut,subhanehu ue teala.Ne rast nevoje e njejta gje mund te perseritet me teper se nje here,deri sa semundja te largohet.

(Visited 428 times, 1 visits today)
Top