Terça-feira, 19/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Idetë për dhjetë ditët e fundit të Ramazanit

Idetë për dhjetë ditët e fundit të Ramazanit

FB_IMG_1436380819738Shejh Mahiri (Imami i haremit te Mekkes) jep disa keshilla praktike:

Ai thote:

Idetë për dhjetë ditët e fundit të Ramazanit:

1. Jepe 1 dinar sadaka per cdo dite, e nese bjen ne naten e Kadrit eshte sikur ke dhene sadaka per cdo dite per 84. vite radhazi;

2. Fal dy reqat namaz per cdo dite, e nese bjen ne naten e Kadrit eshte sikur je falur per cdo dite per 84. vite radhazi;

3. Lexo suren Ihlas tre here ne dite, e nese bjen ne naten e Kadrit eshte sikur me e lexuar komplet Kur’anin per cdo dite per 84. vite radhazi;

Ai pastaj vazhdon dhe thote: Shperndae kete mesazh nga se mund te gjindet ne llogarine tende personale (te veprave te mira).

Allahu na befte nga fitimtaret

Amin

(Visited 57 times, 1 visits today)
Top