Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

I zgjuari e ndan ditën në katër pjesë

I zgjuari e ndan ditën në katër pjesë

I zgjuari e ndan ditën në katër pjesë:
1- Pjesën e ditës që i lutet Krijuesit të Tij.
2- Pjesën e ditës që merr në llogari vetveten.
3- Pjesën e ditës për të mësuar për dynjanë dhe për ahiretin.
4- Pjesën e ditës që i len vetes së tij për t’u kënaqur në hallall.

(Visited 497 times, 1 visits today)