Domingo, 29/1/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

I URTI KESHILLON TE BIRIN

I URTI KESHILLON TE BIRIN

I URTI KESHILLON TE BIRIN …

Prej njerezve kam mesuar shume, por do t’i dalloja tete gjera:

– Kur te je ne namaz, ruaje zemren.

– Kur te je ne tubim te njerezve, ruaje gjuhen.

– Kur te je ne shtepiat e njerezve, ruaje shiqimin.

– Kur te je ne gosti, ruaje barkun.

– Dy gjera mos i permende asnjehere ;

… Te keqiat e njerezve ndaj teje, dhe

… Te mirat e tua ndaj te tjereve, dhe

– Dy gjera mos i harro asnjehere;

… Allahun dhe Diten e Gjykimit !!