Domingo, 18/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

I thati ne gisht

I thati ne gisht

Ibn el-Sinni ne librin e vet ka permendur mjekimet e te Derguarit te All-llahut , salaAllahu alejhi we selem, , i cili njehere kishte shkuar te njera nga grate e veta dhe ia kishte pare te thatin ne gisht. Per kete e kishte pyetur: “A ke pluhur plishi te mersines? Ajo e pohoi. Pastaj i Derguari i tha: “Vere ne gishtin tend dhe lutu: “Zoti im, qe ke fuqi ta zvogelosh ate qe eshte me e madhe dhe te rrisesh ate qe eshte me e vogel, zvogeloje ate qe me ka dale ne gisht”.

 

(Visited 79 times, 1 visits today)
Top