Domingo, 7/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

I është thënë një njeriu të urtë: “asnjëherë nuk të shohim të lodhur

I është thënë një njeriu të urtë: “asnjëherë nuk të shohim të lodhur

I është thënë një njeriu të urtë: “asnjëherë nuk të shohim të lodhur.”

Ai tha: “Unë nuk jam i kënaqur me veten time përderisa nuk i kushtoj vëmendje njerëzve.”

“Me të vërtetë kujt i është dhënë një pjesë e fisnikërisë (butësisë, sjelljeve të mira) i është dhënë një pjesë e mirësisë në këtë botë e në tjetrën. Të kesh marrëdhënie të mira me farefisin, të kesh sjellje të mira dhe të jesh i mirë me fqinjët sjell bereqet në shtëpinë tënde dhe ta zgjat jetën.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 77 times, 1 visits today)
Top