Segunda-feira, 6/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

I Duan 5 Dhe i Harrojnë 5

I Duan 5 Dhe i Harrojnë 5

I Duan 5 Dhe i Harrojnë 5

Ka ardhur një kohë kur njerëzit i duan 5 gjëra por i harrojnë 5 të tjera:

1- I duan krijesat dhe harrojnë Krijuesin.
2- E duan pasurinë dhe harrojnë llogarinë.
3- I duan mëkatet dhe harrojnë pendimin.
4- I duan pallatet dhe harrojnë varret.
5- E duan dynjanë dhe harrojnë ahiretin.

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top