Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

I dua shtatë burra

I dua shtatë burra

Një grua fisnike shkroi një ditë një tekst me titull

“I dua shtatë burra”

 1. Burrin, i cili Allahu bëri dashru dhe mëshirë mes tij dhe nënës time, ai është babai im.
  2. Burrin, i cili kaloi një periudhë aty ku kalova 9 muaj në barkun e nënës time, ai është vëllau im.
  3. Burrin, i cili më bëri mbretëreshë në pallatin e tij dhe më bëri nënë të fëmijëve të tij i cili më do dhe kujdeset për mua, ai është burri im.
  4. Burrin, të cilin e mbajta në barkun tim i cili është pjesë e imja shpirti im, ai është djali im.
  5. Burrin, të cilin e dua si fëmijët e mi me të cilin krenohem është drita e shtëpisë është nipi im.
  6. Burri, i cili kujdeset për vajzën time e gëzon dhe e nderon ate, ai është dhëndri im.

Dhe burri që është më i shtrenjt se baba im, se vëllau im, se burri im, se djali im, se nipi im dhe se dhëndri im….ai është i dashuri im më i zgjedhuri ai është Resulullahu Muhammedi ﷺ

(Visited 189 times, 1 visits today)