Sábado, 29/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

I Dërguari i All-llahut, Muhammedi Alejhi Selam, e përsëriste shpesh këtë dua

I Dërguari i All-llahut, Muhammedi Alejhi Selam, e përsëriste shpesh këtë dua

I Dërguari i All-llahut, Muhammedi Alejhi Selam, e përsëriste shpesh këtë dua

I Dërguari i All-llahut, Muhammedi Alejhi Selam, e përsëriste shpesh këtë dua: “All-llahumme inni e udhu bike minel-hemmi vel-huzni, vel-axhzi vel-keseli, vel-buhli vel-xhbni, ve dale id-dejni ve galebetir-rixhali.”
O Zoti im, kërkoj mbrotjen Tënde nga brengat dhe dëshpërimi, nga paaftësia dhe dembelia, nga koprracia dhe frika, si dhe nga zhytja në borxhe dhe mundjet e njerëzve.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Top