Segunda-feira, 23/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

I bardhi nuk ka epërsi ndaj të ziut dhe as i ziu nuk ka epërsi ndaj të bardhit

I bardhi nuk ka epërsi ndaj të ziut dhe as i ziu nuk ka epërsi ndaj të bardhit

Nuk ka lind njeriu duke e zgjedhur ngjyrën, fizionominë, bukurinë e tij, e as mënyrën se si do të jetojë, a do të jetë i varfër apo i pasur. Nëse nuk e respekton krijesën, respektoje Krijuesin.

“Arabi nuk ka epërsi ndaj joarabit, as joarabi nuk ka epërsi ndaj arabit…i bardhi nuk ka epërsi ndaj të ziut dhe as i ziu nuk ka epërsi ndaj të bardhit, përveçse në devotshmëri dhe në punë të mira.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 80 times, 1 visits today)
Top