Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hurmat janë begati e syfyrit të besimtarit

Hurmat janë begati e syfyrit të besimtarit

“Hurmat janë begati e syfyrit të besimtarit.”

Ështe e pëlqyeshme që ushqimi në syfyr të jenë hurmat dhe kjo është një sunnet te cilin shumica e neglizhojnë duke menduar se hurmat janë sunnet vetëm në rastin e iftarit.

Ka thënë i Derguari salallahu alejhi we selem: “Hurmat janë begati e syfyrit të besimtarit.”

Shejh Tarifi
Allahu e ruajt

(Visited 290 times, 1 visits today)
Top