Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Humbja e shpresave për jetë është sëmundje e rëndë

Humbja e shpresave për jetë është sëmundje e rëndë

Humbja e shpresave për jetë është sëmundje e rëndë.
Kjo shërohet lehtë duke iu kthyer kur’anit dhe duke e mar shumë seriozisht atë që na porositi Allahu :
E mos e humbni shpresën nga mëshira e Allahut, se vetëm populli jo besimtar e humb shpresen në Allahun.
Kur’an – Jusuf /87

(Visited 296 times, 1 visits today)