Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Humbja e kohës!

Humbja e kohës!

Humbja e kohës! – Shejh Muhamed bin Salih el Uthejmin Allahu e mëshiroftë

Një këshillë shumë e dobishme.

Betohem në Allahun! Sikur zemrat tona të ishin të pastra dhe të shëndetshme do të plasnin nga keqardhja për humbjen e kohës!

Sa të shumta janë orët dhe çastet të cilat ne i kemi të humbura, nuk përfitojmë prej tyre, na shkojnë dëm.

Koha dhe jeta jonë janë të paçmueshme me çmim, janë më të shtrenjta se argjendi dhe floriri.

Nëse do humbisnim argjendin dhe floririn, do e zëvendësonim me diçka tjetër, ndërsa kohën dhe jetën s`ka gjë që t`i zëvendësojë, nëse ikin prej nesh i kemi humbur.

(Visited 88 times, 1 visits today)
Top