Sexta-feira, 3/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hoxhë Eroll Nesimi: Si ta dini se keni sihër në shtëpi?

Hoxhë Eroll Nesimi: Si ta dini se keni sihër në shtëpi?

Hoxhë Eroll Nesimi: Si ta dini se keni sihër në shtëpi?

Ka shumë simptome të cilat tregojnë se shtëpia ja sihër për një person apo gjithë familjen.

Ne do ti përmendim më kryesoret prej tyre:

Mosmarrëveshjet e shumta mes familjes pa arsye apo me arsye të pa kuptimta – pra për pak gjëra nervozohen mes vete;

Ëndrra të këqija shumë të shpeshta;

Grisja e rrobave ose të bëra me gjak;

Gjetja e vezëve në tavan ose nëpër shtëpi;

Përhapja e shumë insekteve pa arsye;

Ndëgjimi i zërave, zhurmave ose sikur dikush ecë në shtëpi ose tavan;

Humbja e rrobave apo gjërave në shtëpi dhe gjetja e tyre shumë më vonë;

Frikësimi i fëmijëve sidomos natën ose në gjumë;

Njeriu ndjenë rehati jashtë shtëpisë kurse kur kthehet në shtëpi nuk e ndjen veten të rehatshëm;

Këto ishin ndër simptomet kryesore kur shtëpija ka sihër ose është e banuar me xhin.

(Visited 987 times, 1 visits today)
Top