Sábado, 14/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hixhamja në Vjeshtë!

Hixhamja në Vjeshtë!

Hixhamja në Vjeshtë!

Shumë njerëz ndjehen të lodhur, të tjerë në depresjon dhe akoma më të lodhur dhe më të sëmur në mënyrë të pa spjegueshme dhe të përsëritur andaj praktikimi i hixhames është një nga mënyrat më të mira që mundë të bëjmë ne për organizmin ton, po ashtu ne bëjmë një parapëratitje të sistemit ton imunitar për Dimrin e acaruar!
Praktimimi i hixhames në sezonen e vjeshtes forcon sistemin imunitar duke e bërë rezistent ndaj shum sëmundjeve apo edhe gripeve gjatë kohes së Dimrit e sidomos ata të cilet kan një sistem imunitar shum të dobët ku përfshihen sëmundjet e rrugëve të sipërme të frymëmarrjes: skuqje apo dhimbje deri në infeksion të bajameve, veshëve, hundës dhe sinuseve (sinuzite); sëmundje të rrugëve të poshtme të frymëmarrjes: gripi dhe viroza të ndryshme, acarim i astmës deri në infeksione të mushkërisë; dhimbje koke si pasojë e spazmave/ngushtimit të enëve të gjakut në kokë; rritje e tensionit arterial dhe përkeqësim të tij te të sëmurët kronikë; shtrëngime deri në infarkte të zemrës; probleme të qarkullimit të gjakut, si: morthi, scleroderma etj

Përgatiti Inf: Qendresa Paqarizi

(Visited 38 times, 1 visits today)
Top