Terça-feira, 2/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hixhameja – mjekim i fuqishëm !!

Hixhameja – mjekim i fuqishëm !!

Shkencëtarët gjerman kanë bërë hulumtime të shumta dhe thanë:

“Ashti i kokës ndikon në punën e hipofizës.” Ky nxit tajitjen e 72 hormoneve nga hipofiza që më pastaj veprojnë në gjëndrat tjera me tajim të brendshëm.

Pra, çdo çrregullim në punën e hipofizës në lidhje me cilindo hormon e shkakton sëmundje, ndërsa hixhami i bërë në ashtin e kokës shëron 72 sëmundje.

(Visited 112 times, 1 visits today)
Top