Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hixhameja (kupëzimi medicinal), kjo kurë që po bën prindër shumë çifte

Hixhameja (kupëzimi medicinal), kjo kurë që po bën prindër shumë çifte

hixhame

Hixhameja (kupëzimi medicinal), kjo kurë që po bën prindër shumë çifte

Hixhameja është një trajtim i fuqishëm, i cili në shumë raste ka treguar efektshmëri edhe në trajtimin e problemeve që lidhen me shtatëzaninë. Derisa është një prej trajtimeve më të njohura për detoks, revitalizim dhe një nga trajtimet që në esencë ka rritjen e qarkullimit të gjakut, rregullimin e statusit hormonal, largimin e produkteve të panevojshme, atyre të dëmshme dhe qelizave të vdekura të zëna peng në indin e but, u preferohet që patjetër ta bëjnë çiftet që ballafaqohen me pamundësinë e pasjes pasardhës. Gjendja emocionale dhe psikike relaksohen jashtëzakonisht gjatë trajtimit me hixhame.
Terapia me hixhame gjithashtu shoqërohet edhe me këshilla profesionale për përdorimin e bimëve që rregullojnë statusin hormonal dhe njashtu me produkte natyrale që fuqizojnë imunitetin, gjendjen emocionale dhe atë psikike.

Nisur edhe nga përvoja jonë trajtimi me hixhame me lejen e Zotit ka dhënë rezultate mjaft të kënaqshme në kurimin e sëmundjeve të ndryshme.

Mr.sc. Vildane Limani

(Visited 155 times, 1 visits today)