Sexta-feira, 4/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hixhame per sinozit! Eshte shume efektive per sinozitin

Hixhame per sinozit! Eshte shume efektive per sinozitin

Hixhame per sinozit!

Pacienti i cili ka bere hixhamen ne kete pike ka qene i semure me sinozit. Pas berjes se kesaj terapie eshte liruar nga dhimbja e kokes dhe zenia e hundeve. Eshte shume efektive per sinozitin.

Hedhja e kupave (hixhami) nënkupton nxerrjen e gjakut të keq i cili gjendet nën lëkurën e trupit të njeriut, ky process është një trajtim mjeksor. Është treguar prej Ibn Abbasit r.a. se I Dërguari i All-llahut s.a.v.s ka thenë: “Shërimi është në tri gjëra: lëshimi i gjakut përmes prerjes së lëkurës pas hedhjes së kupave (hixhami), të ushqyerit me mjaltë, dhe djegia e lëkurës për shërim (kauterizimi me zjarr), por djegien e lëkurës (kauterizimin) ia ndaloj Ummetit tim” (Transmeton Buhariu).

hixhame sinozit

(Visited 310 times, 1 visits today)
Top