Domingo, 7/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hixhama relakson, largon depresionin, anksiozitetin, nervozën, rregullon problemet e gjumit si pagjumësinë, gjumin e tepërt

Hixhama relakson, largon depresionin, anksiozitetin, nervozën,  rregullon problemet e gjumit si pagjumësinë, gjumin e tepërt

Hixhama largon toksinat, rritë imunitetin, rritë qarkullimin lokat të gjakut, rregullon energjinë elektromagnetike, balancon funksionin e organeve, stabilizon inflamacionet,dhe largon stresin. Nuk ka efekte anësore.
Relakson, largon depresionin, anksiozitetin, nervozën,
rregullon problemet e gjumit si pagjumësinë, gjumin e tepërt etj.

Ka thënë Profeti alejhi selam:
”Nuk ka ilaç që mund të krahasohet
me lëshimin e gjakut dhe hixhamen.” (Buhariu)

Dr Flakron Sabedini
(Visited 97 times, 1 visits today)
Top