Terça-feira, 10/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Historia prekëse e djalit që tregon se si mbron te vëllain me sindromën Down

Historia prekëse e djalit që tregon se si mbron te vëllain me sindromën Down

Turner është një fëmijë me fytyra te ndryshme. I gëzuar, i trishtuar, i befasuar, përbindësh. Kur Griffin, vellai i Turnerit, sheh qe njerezit qeshin apo tallen me te, u thote te mos vazhdojne me.

Turner dhe Griffin treguan historinë e tyre në një video nga Special Books nga Special Kids, një media jo-fitimprurës që, sipas faqes së saj të internetit, “përhap ndjeshmeri, mirëkuptim dhe pranim për individë me probleme te tilla”.

Vëllai im ka SD (sindromen daun) dhe unë me të vërtete prej tij kam kuptuar sec eshte dashuria dhe dhembshuria.-thote Griffin.

Të tjerët e shijuan videon për atë që është – një paraqitje e shkurtër e një shembulli real të jetës së dashurisë vëllazërore,nje shembull i adhureshem i dashurise se paster,butesise dhe pranimit te pakushtezuar.

Burimi: /theheartysoul.com
©gatuajshendetshem/përktheu j.memeli/

(Visited 174 times, 1 visits today)
Top