Sexta-feira, 10/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

HISTORIA NA MËSON

HISTORIA NA MËSON

historia
HISTORIA NA MËSON!

Kush lexon historinë, zemrën e tij nuk e kaplon dëshpërimi asnjëherë, dhe gjatë leximit të historisë, do të sheh se si njerëzit i kalonin ditët e dynjasë dhe si Allahu i ndryshonte gjërat!
Pasanikët u varfëronin,
të varfrit bëheshin pasanikë,
të dobëtit e të djeshmes, sot bëheshin të fortë
sundimtarët e të djeshmes, sot bëheshin shërbëtorë,
gjykatësit gjykoheshin,
fitimtarët humbshin,
jeta vazhdonte,
ngjarjet fare nuk ndaleshin,
njerëzit i ndërronin karriget dhe pozitat,
nuk kishte pikëllim në vazhdimësi, e as gëzim të përhershëm!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 45 times, 1 visits today)
Top