Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Heshtja është…

Heshtja është…

heshtja

Heshtja është…

Heshtja është respekt: nëse nuk pajtohesh me fjalën e personit që keni para, e sidomos nëse është më i moshuar se ti.
Heshtja është dhimbje: nëse të neglizhon shoku dhe kthehet drejt përparësive tjera.
Heshtja është mposhtje: nëse të lëndon ndonjë person dhe vetmohesh të qash në vetmi.
Heshtja është ngulfatje: nëse ndien se zemra yte është bërë e dobët dhe nuk përballon dhimbjen.
Heshtja është forcë: nëse para teje personi shpreh fjalë lënduese.

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 350 times, 1 visits today)
Tags:
Top