Domingo, 10/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Heshtakët janë humbës

Heshtakët janë humbës

heshtaket
Pra, vëllezër dhe motra, ju ende mund të jeni fitues në martesën tuaj! Ju vetëm duhet të bëni bashkëshortin/en tuaj të ndjehet “i veçantë”. Të tjerët trajtojne bashkëshortin/en tuaj si një vëlla, si një motër, si një nënë, si një punëtor, si një koleg, si një mik, si një udhëheqës dhe lista vazhdon … Dhe e vërteta është, bashkëshorti/ja juaj deshiron vëmendjen tuaj dhe ka mall për kohën dhe mbështetjen tuaj.

– Bashkëshorti/ja juaj thjesht dëshiron që ju të vlerësoni përpjekjet e tij / saj.
– Ai / Ajo vetëm dëshiron që ju të thoni “wow / Masha Allah ‘” në pak gjëra të vogla që ai / ajo bën.
– Bashkëshorti/ja juaj deshiron buzëqeshjen tuaj.
– Bashkëshorti juaj ndihet i plotë, kur ju gjeni kohë për të.

Pra, mos hesht! Mbahu këmbëngulës! All-llahu do të shpërblejë për përpjekjet tuaja, Insha ‘Allah.

Përshtatën: HaNa,

Tags:
@include "";