Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sherimi eshte ne tre gjera:ne prerje(siperfaqesore te lekures)e njeriut qe ben hixhame,ne pirjen e mjaltit dhe djegien

Sherimi eshte ne tre gjera:ne prerje(siperfaqesore te lekures)e njeriut qe ben hixhame,ne pirjen e mjaltit dhe djegien

Mjalti:Allahu i Lartesuar thote:”Nga barqet e tyre (bleteve)del leng,nghyra e te cilit eshte e ndryshme dhe ne te cilen ka sherim(bar-ilaç)per njerzit.(En-Nahl,69)
I Derguari i Allahut salallahu alejhi ue selam ka thene:”Sherimi eshet ne tre gjera:ne prerje(siperfaqesore te lekures)e njeriut qe ben hixhame,ne pirjen e mjaltit dhe djegien(kauterizimin).(Buhariu,nr.5681.).”Ju porosisi per dy ilaçe:mjaltin dhe Kuranin.

(Visited 323 times, 1 visits today)
Top