Quarta-feira’, 27/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Heqja e qimeve nga sqetullat dhe nga gjenitalet

Heqja e qimeve nga sqetullat dhe nga gjenitalet

Pyetje: Çfarë është gjykimi për të hequr qimet nga sqetullat dhe nga gjenitalet?

Përgjigje: Heqja e qimeve nga sqetullat dhe nga gjenitalet është prej Sunnetit. Dhe është më mirë shkulja e qimeve nga sqetullat, dhe rruajtje e qimeve nga gjenitalet. Dhe s’ka të keqe nëse ato hiqen në ndonjë mënyrë tjetër.

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (vdiq. 1420)

Burimi: Fatauah el-Mar´ah

/perlatmuslimane/