Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

HekuriHekuri

Hekuri eshte prej metaleve me te forta. Allahu i Lartesuar thote: “Ne e zbritëm hekurin, në të cilin ka (material për) luftë të fuqishme.” Hadid 25.
E mgjth, (hekuri) nese nuk vihet ne pune ka per ta konsumuar ndryshku, deri ne ate mase sa ti humbe vetite (e forces). E njejta gje ndodh me zemren, kur ajo shkujdeset nga dashuria, malli dhe permendja e Allahut, ka per ta mundur injoranca derisa ta vdese e ta shkaterroje ate (zemren).

[Ibn Kajim el Xheuzijeh].

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top