Quinta-feira, 4/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hasedi është një sëmundje psiqike

Hasedi është një sëmundje psiqike

hasedi

Shejhul Islam Ibn Tejmije,- Allahu qoftë i kënaqur me të!,- ka thënë:
” Hasedi (Zilia) është një sëmundje psiqike dhe shpirtërore, sëmundje dominante që nuk mund të shpëtoj prej saj veçse një pjesë e vogël e njerëzve.
Nuk ka trup pa hased, por arroganti e shfaq hasedin e forcon atë duke mos e bekuar vëllain e tij, kurse njeriu fisnik dhe bujarë e fsheh hasedin dhe e zhdukë atë duke thënë: MashAllah, TebarekAllah.”

(Visited 111 times, 1 visits today)
Top