Sábado, 28/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hasan Tahsini 1811 nga Çameria !

Hasan Tahsini 1811 nga Çameria !

hasan tahsini

A e keni ditur?

Hasan Tahsini 1811 nga Çameria !

Hoxhe, matematcien, astronom dhe rektori i pare i univerzitetit te Stambollit si dhe  projektues dhe iniciator pioner per lidhjen e Prizrenit qe do te mbahej pas vdekjes  se tij 1881.Ishte themelues i komitetit qendror per mbrojtjen e te drejtave te shqiptareve ne Pernadorine osmane.

(Visited 108 times, 1 visits today)
Top