Quinta-feira, 4/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

HARROJE TË DJESHMEN, AJO KALOI!!

HARROJE TË DJESHMEN, AJO KALOI!!

Buzëqeshu: nga fillimi!

Harroje të djeshmen, ajo kaloi.

Jetoje të sotmen, ngase ajo është prezente.

Përkujdesu gjithmonë që nijeti jot të jetë i pastër, dhe zemra e sinqertë!

Sado që janë të rënda plagët dha goditjet, do të ndriçon shpirti jot, ngase ti, je më i miri!

Mos e preokupo veten me : kush mbetet, kush do të shkoj, kush donë, e kush urren..

Jetoje jetën me dashuri!

Çdo orë që kalon është pjesë e jetës tënde!

Mos e harxho atë duke e rikujtuar të kaluarën!

Sillu me njerëzit: me shije, me mëshirë dhe me elegancë!

Dhe merr frymë sot, pa brengat e të djeshmes!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 100 times, 1 visits today)
Top