Sábado, 23/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Harresa e lutjes para intimitetit!

Harresa e lutjes para intimitetit!

mardheniet intime

Harresa e lutjes para intimitetit!

Pyetësi:Hoxhë; nëse njeriu harron ta lexojë lutjen e caktuar para intimitetit me gruan e tij, a nënkupton se shejtani merr pjesë në këtë intimitet?

Shejh Albani:Allahu e di më së miri, por unë mendoj se njeriu nëse e ka traditë ta thotë këtë lutje gjithmonë dhe e ka zakon të tij por ndodhë ta harrojë, atëherë Allahu i ndihmon që ta ruaj nga shejtani.
Por nëse traditë e ka të mos e lexojë këtë lutje atëherë merr pjesë shejtani. 

Pyetësi: Hoxhë këtë lutje a duhet ta themi kur hyjmë në dhomë apo kur i afrohemi bashkëshortes?

Shejh Albani:Lutja thuhet kur njeriu bëhet gati për t’iu afruar bashkëshortes.

Fetva nga Shejh Albani

Hoxhe Lulzim Susuri.

(Visited 123 times, 1 visits today)
Tags:
Top