Segunda-feira, 29/5/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Happier, rrjet social vetëm për njerëzit e lumtur

Happier, rrjet social vetëm për njerëzit e lumtur

Facebook dhe Twitter janë rrjetet më të famshme sociale në të cilat njerëzit postojnë çdo gjë që pëlqejnë ose urrejnë, pa ndonjë filtrim të caktuar të përmbajtjes së shpërndarë përmes fotografive, tekstit dhe videove.

happier

Por, çfarë nëse jeni duke kërkuar një vend të vetëm për ndarë dhe festuar momentet e vogla të lumturisë në jetë? Happier është një biznes i ri me bazë në Boston, i cili ka krijuar një rrjet të ngrohtë social që synon pikërisht këtë.

Happier është menduar të jetë një rrjet i veçant social për postimin e fotografive dhe statuseve për gjërat që i bëjnë njerëzit të jenë të lumtur.

Themeluesit e rrjetit social për përdoruesit e lumtur në internet, Happier, kanë thënë se asnjë moment lumturie nuk është i parëndësishëm, ndërsa faqja nuk lejon